Wat ik kan en doe…

Leraar basisonderwijs van beroep en sinds 2006 reis ik als digitale duizendpoot de wereld over.

 

Kennis overdragen en het creëren van nieuwe dingen is duidelijk mijn ding gebleken. Hierbij vind ik het vooral erg leuk me te richten op mensen die iets willen leren.

Of dat nu kleuters zijn die hun eerste woordjes leren schrijven of ZZP’ers die willen leren hoe ze zelf hun nieuwe website kunnen bouwen en onderhouden.

 

Hieronder een snel overzicht van zaken waar ik me mee bezig houd en de bijbehorende websites.

DE WERELD ONTDEKKEN als digital nomad

In tien jaar tijd heb ik meer dan 25 landen bezocht en een succesvolle online onderneming opgebouwd. De kennis en ervaring die ik hierbij met vallen en opstaan heb opgedaan, breng ik graag over op mensen die willen leven en werken als een hardwerkende, globetrottende flierefluiter.

WEBSITES BOUWEN  als Joomla & WordPress specialist

Ik reageer snel op vragen en heb geen uurtje-factuurtje mentaliteit. Ik werk snel, zo goed als ik kan en zelfs na maanden kun je me nog vragen om toch nog even iets aan te passen. Mijn motto? Liever  een klant voor het leven, dan voor even!

 

Website: Webse.nl

ONLINE GELD VERDIENEN als affiliate marketeer

Online is er zo vreselijk veel geld te verdienen, daar zit vast een klein beetje voor mij bij“. Met die gedachte ben ik een jaar of vijf geleden serieus begonnen met het opbouwen van een klein affiliate netwerk. Affiliate marketing is een zeer uitdagende business maar kan enorm lucratief zijn. Slapend rijk word ik er niet van en dat is prima: want dan zou er ook geen lol aan te beleven zijn.

KENNIS OVERDRAGEN als leerkracht basisonderwijs

Het no-nonsense-type: “Ga zitten en doe je werk zonder geluid. Maak jezelf slim, je ouders trots en mij niet moe”. Gespecialiseerd in effectief lesgeven en  negeren van allerlei neventaken die niets met onderwijs te maken hebben het voorkomen van een burn-out.

Al dit moois is min of meer spontaan ontstaan en heeft zich langzaam uitgebreid. Hoe dat zo allemaal zo is gekomen, lees je op deze pagina.