zondag, juni 16, 2024
No menu items!

3 telefoon accessoires die iedereen vergeet (en daar spijt van krijgt!)

Michel Minnebreuker
Michel Minnebreuker
Onderwijzer, copywriter, webdesigner, digital nomad, maar vooral levensgenieter!

Of het nu om een korte vakantie, een wereldreis, een stedentrip of staatsbezoek gaat, deze drie telefoon accessoires worden zelfs door de meest ervaren reizigers chronisch vergeten! Het zijn van die dingen die pas belangrijk worden op het moment dat ze ontbreken….

#1 Een wereldstekker

Het is zóóó makkelijker als je overal en altijd zonder gedoe je telefoon kunt opladen! Een powerbank wordt zelden vergeten, maar mensen vergissen zich in de wildgroei aan stekkers en stopcontacten die de wereld inmiddels kent. Velen komen er pas tijdens hun reis achter dat een wereldstekker toch wel heel erg handig zou zijn geweest.

Met een wereldstekker hoef je geen rekening meer te houden met soorten en maten contactpunten. Je kunt zowel je telefoon als de powerbank overal en altijd zonder nadenken en zonder gedoe opladen.

Mijn voorkeur? Een TravelMore wereldstekker met 5 USB poorten!

#2 Een tweede telefoon

Ok, geen accessoire, maar wel een noodzakelijk vergeetding. Wie langer reist en meerdere landen heeft bezocht, zal namelijk beamen, dat het toch wel heel handig is om een extra telefoon bij je te hebben. Dat hoeft geen groot en duur toestel te zijn, maar een simpele smartphone die als vervangend toestel dienst kan doen.

Mijn tweede telefoon kwam me goed van pas, nadat ik in Peru van mijn gloednieuwe LG was beroofd. Wat er gebeurde en hoe ik reageerde, lees je in het verhaal: Die hooligan uit Peru die er met mijn nieuwe vriend vandoor ging. 

#3 Waterdichte telefoonhoes

Een topper op het lijstje: “SHIT, die ben ik vergeten!”. Typisch een accessoire waar je aan denkt op het moment dat het nodig is (en het dus te laat is). Een waterdichte telefoonhoes kost geen drol, neemt nauwelijks ruimte in  en is gewoon superhandig om bij je te hebben.

En let op: een waterdichte telefoonhoes is niet alleen handig voor een bezoek aan het strand. Ook tijdens je skivakantie, jungletocht, safari of trip door de woestijn, zal de hoes je telefoon tegen allerlei weersomstandigheden weten te beschermen.

Mijn voorkeur? Een TravelMore universele hoes. Gebruik je hem niet voor je telefoon, dan is zo’n ding namelijk ook handig om papieren, visitekaartjes of geld in te bewaren.

Blogs uit dezelfde categorie

Nieuwste blog

Van nieuwe naar trouwe klanten – Vijf effectieve strategieën

Wie online geld wil verdienen, heeft de keuze uit honderden methoden om dat te doen. Bij de meeste methoden...

Eerdere blogs...